Posted on

Dagens Tilbud

Som noget nyt vil jeg prøve at lave lækre dagstilbud, med med en meget skarp pris. Følg med i kategorien “dagens tilbud” her på siden, og på facebook siden bymoller.dk
Første tilbud er på det sorte morsearmbånd:
Søndagstilbud
 
– Kun i dag: Morsearmbånd til kr. 125 (normalpris kr. 195), det betyder at du ved at købe i dag sparer fragten og lidt mere ved køb på hjemmesiden 🙂
 
Det sødeste armbånd i yndlingskombinationen sort/grå/gunmetal.
Jeg har skrevet love life i morsekode med metallicperlerne. Jeg elsker at armbåndet er en skjult positiv reminder til den der har det på.
 
Armbåndet er nemt at få af og på – der er ingen lås. Det skal blot vikles om armen og så bliver det ved og ved at holde formen.
 
Posted on

UDSALG

UDSALG

Husk at der stadig er masser af skønne øreringe og billeder til skarpe priser.

fugl

 

Posted on

Øreringe og designprocessen

Designprocessen foregår ved at jeg først tegner øreringene på papir, klipper dem ud og prøver dem på øret eller sætter dem fast på kreoler og prøver dem på. Derefter tegner min mand dem i autocad og så sendes de til skæring. Det bedste er når pakken kommer tilbage med de nye designs. Det er lidt som juleaften med en masse forventninger og glæde.

De sorte bobler er af ældre design, og jeg har haft dem på webshoppen et stykke tid i spejlakryl, men det er nyt at de nu fås i matsort 3 mm akryl. Jeg er stadig vild med designet. Selvom jeg har haft dem længe bliver jeg ikke træt af dem.

De nye øreringe er på webshoppen
boblersort

Posted on

Påskeæg

3 skønne håndlavede påskeæg med tryk på begge sider. Er simpelthen så søde på lidt grene fra haven.

Find dem i butikken til kr. 45 for en pakke med 3 stk.

Posted on

Fragtfri levering

Jeg har øget priserne lidt – til gengæld leveres alle byMøller produkter FRAGTFRIT når du køber for kr. 150 eller mere. Det betyder at du nu kan bestille A4 tryk uden at skulle betale for fragt/porto.

Posted on

Tegner på Store Torv i Kolding Storcenter

Sidder i weekenden fredag d. 5 og søndag d. 7. februar og tegner på store torv i Kolding Storcenter – Kig forbi 🙂