Udgivet i 1 kommentar

Øreringe og designprocessen

Designprocessen foregår ved at jeg først tegner øreringene på papir, klipper dem ud og prøver dem på øret eller sætter dem fast på kreoler og prøver dem på. Derefter tegner min mand dem i autocad og så sendes de til skæring. Det bedste er når pakken kommer tilbage med de nye designs. Det er lidt som juleaften med en masse forventninger og glæde.

De sorte bobler er af ældre design, og jeg har haft dem på webshoppen et stykke tid i spejlakryl, men det er nyt at de nu fås i matsort 3 mm akryl. Jeg er stadig vild med designet. Selvom jeg har haft dem længe bliver jeg ikke træt af dem.

De nye øreringe er på webshoppen
boblersort

1 tanke om “Øreringe og designprocessen

  1. Hej bymøller

    Min veninde har købt nogle flotte gule ørestikker, som sensu har her også. Hun kan undtagelsesvis bruge dem, selvom hun normalt ikke kan metaller. Jeg tror, det var på desigskolens salg sidste år i Kolding, hvor kun også købte nogle små sølvcreoler til mig med seje fiskeben 🙂 men dem ville hun ikke selvkontrol tåle pga metaller.
    Har du nogle andre ørenringe, som ligesom de gule måske også kan bruges, hvis man er overfølsom?
    Mvh Kirsten Elisabeth, Tønder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *