Udgivet i

Dagens Tilbud

Som noget nyt vil jeg prøve at lave lækre dagstilbud, med med en meget skarp pris. Følg med i kategorien “dagens tilbud” her på siden, og på facebook siden bymoller.dk
Første tilbud er på det sorte morsearmbånd:
Søndagstilbud
 
– Kun i dag: Morsearmbånd til kr. 125 (normalpris kr. 195), det betyder at du ved at købe i dag sparer fragten og lidt mere ved køb på hjemmesiden 🙂
 
Det sødeste armbånd i yndlingskombinationen sort/grå/gunmetal.
Jeg har skrevet love life i morsekode med metallicperlerne. Jeg elsker at armbåndet er en skjult positiv reminder til den der har det på.
 
Armbåndet er nemt at få af og på – der er ingen lås. Det skal blot vikles om armen og så bliver det ved og ved at holde formen.
 
Udgivet i

Nye armbånd

Armbånd - sølv på armSom noget nyt laver jeg armbånd i en kombination af fast sølv- eller guldfarvet armbånd og en lædersnor med eller uden perle. Jeg synes de er rigtig søde og enkle.

Billedet her er et armbånd i enkel og elegant sølv og sort kombination.

Udgivet i 1 kommentar

UDSALG

UDSALG

Husk at der stadig er masser af skønne øreringe og billeder til skarpe priser.

fugl

 

Udgivet i 1 kommentar

Øreringe og designprocessen

Designprocessen foregår ved at jeg først tegner øreringene på papir, klipper dem ud og prøver dem på øret eller sætter dem fast på kreoler og prøver dem på. Derefter tegner min mand dem i autocad og så sendes de til skæring. Det bedste er når pakken kommer tilbage med de nye designs. Det er lidt som juleaften med en masse forventninger og glæde.

De sorte bobler er af ældre design, og jeg har haft dem på webshoppen et stykke tid i spejlakryl, men det er nyt at de nu fås i matsort 3 mm akryl. Jeg er stadig vild med designet. Selvom jeg har haft dem længe bliver jeg ikke træt af dem.

De nye øreringe er på webshoppen
boblersort

Udgivet i Skriv en kommentar

Armbånd

Jeg har nu lagt de sødeste armbånd ind på webshoppen. Jeg døjer stadig med at få billederne til at blive fine, men håber man kan se dem 🙂

Jeg har skrevet med morsekode med perler på alle armbånd. Som det er nu kan man vælge mellem “love life” og “happiness”.

Læs om betydningen i produktbeskrivelsen ved armbåndene

Udgivet i Skriv en kommentar

Påskeæg

3 skønne håndlavede påskeæg med tryk på begge sider. Er simpelthen så søde på lidt grene fra haven.

Find dem i butikken til kr. 45 for en pakke med 3 stk.

Udgivet i Skriv en kommentar

Fragtfri levering

Jeg har øget priserne lidt – til gengæld leveres alle byMøller produkter FRAGTFRIT når du køber for kr. 150 eller mere. Det betyder at du nu kan bestille A4 tryk uden at skulle betale for fragt/porto.

Udgivet i Skriv en kommentar

Stjernetegn

Så blev jeg færdig med alle 12 stjernetegn. De er alle trykt i A4 på lækkert 300g papir og signerede og nummererede – se dem her:

http://bymoller.dk/?product_cat=stjernetegn

Jeg har også lavet stjernetegnene som A5 tryk i ubegrænset oplag. De kommer snart på hjemmesiden.

Udgivet i Skriv en kommentar

Tegner på Store Torv i Kolding Storcenter

Sidder i weekenden fredag d. 5 og søndag d. 7. februar og tegner på store torv i Kolding Storcenter – Kig forbi 🙂

Udgivet i Skriv en kommentar

Øreringe – ørestikker i ægte sølv

Den nye kollektion er klar. Denne gang har jeg lavet ørestikker i cernit, der er monteret på ørestikkere i ægte sterlingsølv. Jeg håber du kan lide dem.